Bestill Take-Out fra Enoteca Bygdøy Allé
fra kl 16:00 -21:30 Tirsdag till Lørdag på tlf. +47 23 27 09 27
Pizza rossa
Margherita (G, M) 225,- - Tomatsaus, mozzarella og basilikum.
Parma (G, M) 245,- - Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, ruccola og parmesan.
Diavola (G, M) 245,- - Tomatsaus, mozzarella, sterk salami, fersk chili og tørket chili
Burratina (G, M) 255,- - Tomatsaus, burrata, marinerte cherrytomater, pesto og basilikum
Vitello Tonnato (G, E, SE, F) 255,- - Tomatsaus, tynnskåret kalv, tunfiskrøre, ruccola og parmesan.
Enoteca 1.0 (M, G) 245,- - Tomatsaus, mozzarella, skinke, champignon og artisjokkhjerte
Pizza bianca
Parma (G, M) 245,- - Ricottasaus, mozarella, parmaskinke, ruccola og parmesan.
Bomba (G,M) 255,- - Ricottasaus, mozzarella, n´duja, rødlød, fersk chili, tørket chili, sterk salami og gorgonzola.
Cinque formaggi (G, M, SU, SE) 255,- - Ricottasaus,mozzarella, gorgonzola, taleggio, parmesan, honning, ristede valnøtter og fikenkompott.
Spesial (G, M) 255,- - Ricottasaus, mozzarella, sterk salami og assorterte grønnsaker.
Enoteca 2.0 (G, M) 245,- - Ricottasaus, mozzarella, skinke, champignon, ruccola, parmesan og trøffelolje.
Sweet and spicy bacon (G, M) 245.- - Ricottasaus, mozzarella, baconjam, chili, rødløk og gorgonzola
Ønsker du å legge til noe? -Burrata 85,- Ekstra kjøtt 40,- Ekstra Parmesan 25,-Ekstra grønnsaker / ruccola 25,-
Alle pizzaene kan lages med glutenfri bunn.
Pasta
Bolognese (G, SL, E, SU) 235,- - Klassisk bolognese med spagetti, parmesan og basilikum.
Lasagna (G, M, E, SU, SL) 285,- - Hjemmelaget klassisk lasagne. Lagvis pastaplater med bolognese, bechamel, mozzarella og parmesan bakt i ovnen. Serveres med en liten sidesalat-
Cannelloni (G, E, M,N) 265,- - Cannelloni fylt med ricotta og spinat bakt i ovnen lagvis med tomatsaus og parmesan. serveres med en liten sidesalat.
Salat
Chèvre salat (G, M, N, SE, SU) 215,- - Honning gratinert chèvre på landbrød servert på en frisk salat med valnøtter, syltet rødløk, cherrytomater, fikenkompott og sennepsvinaigre.
Allergier:
Melk/laktose (M) Sennep (SE) Gluten/hvete (G) Nøtter/pinjekjerner (N) Egg (E) Selleri (SL) Bløtdyr (B) Skalldyr (SK) Fisk (F) Sulfitt (SU)