Kveldsmeny (16.00 - 21:30)
Knask
Marinerte Oliven Nøtter (N) Chips 60,-
Bruschetta
Pomodore (G) 165,- - Hvitløkristet brød med friske tomater og basilikum.
Ricotta (G, M) 165,- - Hvitløksristet brød med ricotta, fersk rødløk og basilikum.
Vitello Tonnato (G, SE, E, F) 175,- - Hvitløksristet brød med tynnskåret kalv, tunfiskrøre, ruccola og parmesan.
Bruschetta tallerken (G, SE, E, F, M) 245,-
- En smak av våre bruschetta servert med en liten sidesalat.
Salat (Serveres med brød)
Enoteca Caprese (M, SU, N) 215,- - Kremet burrata med marinerte cherrytomater, pesto, ristede pinjekjerner og basilikum.
Chèvre salat (G, M, N, SE, SU) 215,- - Honning gratinert chèvre på landbrød servert på en frisk salat med valnøtter, syltet rødløk, cherrytomater, fikenkompott og sennepsvinaigre.
Sidesalat (SU) 85,- - Liten frisk salat med tomat, syltet løk og balsamicovinaigrette. Passer fint ved siden av en pizza eller pastarett.
Antipasti (Serveres med brød)
Liten/Stor (Spør din servitør om allergener) - 245/-395,- - Utvalg av italiensk ost og spekemat servert med nøtter, fikenkompott, marinerte oliven og grønnsaker. Liten passer fint som forrett for en person, Stor Passer fint som forrett for to personer eller hovedrett for en
Pizza rossa
Margherita (G, M) 225,- - Tomatsaus, mozzarella og basilikum.
Parma (G, M) 245,- - Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, ruccola og parmesan.
Diavola (G, M) 245,- - Tomatsaus, mozzarella, sterk salami, fersk chili og tørket chili.
Burratina (G, M) 255,- - Tomatsaus, burrata, marinerte cherrytomater, pesto og basilikum.
Vitello Tonnato (G, E, SE, F) 255,- - Tomatsaus, tynnskåret kalv, tunfiskrøre, ruccola og parmesan.
Enoteca 1.0 (M, G) 245,- - Tomatsaus, mozzarella, skinke, champignon og artisjokkhjerte
Frutti di Mare (G, M, F, SK, B) 255,- - Tomatsaus, mozzarella, blåskjell, scampi, hjerteskjell, lange og akkar
Pizza bianca
Parma (G, M) 245,- - Ricottasaus, mozarella, parmaskinke, ruccola og parmesan.
Bomba (G,M) 255,- - Ricottasaus, mozzarella, n´duja, rødlød, fersk chili, tørket chili, sterk salami og gorgonzola.
Cinque formaggi (G, M, SU, SE) 255,- - Ricottasaus,mozzarella, gorgonzola, taleggio, parmesan, honning, ristede valnøtter og fikenkompott.
Spesial (G, M) 255,- - Ricottasaus, mozzarella, sterk salami og assorterte grønnsaker.
Enoteca 2.0 (G, M) 245,- - Ricottasaus, mozzarella, skinke, champignon, ruccola, parmesan og trøffelolje.
Sweet and spicy bacon (G, M) 245.- - Ricottasaus, mozzarella, baconjam, chili, rødløk og gorgonzola
Ønsker du å legge til noe? -Burrata 85,- Ekstra kjøtt 40,- Ekstra Parmesan 25,-Ekstra grønnsaker / ruccola 25,-
Pasta (Serveres med brød)
Sjømat (B, SK, F, E, M, G) 275,- - Spagetti med chili, hvitløk, tomat, hjerteskjell, blåskjell, ansjos, scampi, lange, akkar og hvitvin.
Carbonara (G, E) 255,- - Ekte italiensk carbonara med spagetti, guanciale, pecorino, sort pepper og eggeplommer.
Bolognese (G, SL, E, SU) 235,- - Klassisk bolognese med spagetti, parmesan og basilikum.
Lasagna (G, M, E, SU, SL) 285,- - Hjemmelaget klassisk lasagne. Lagvis pastaplater med bolognese, bechamel, mozzarella og parmesan bakt i ovnen. Serveres med en liten sidesalat.
Melanzane alla parmigiana (M) 265,- - Bakt aubergine med mozzarella, tomatsaus og parmesan. Serveres med en liten sidesalat
Cannelloni (G, E, M, N) 265,- - Cannelloni fylt med ricotta og spinat bakt i ovnen lagvis med tomatsaus og parmesan. serveres med en liten sidesalat.
Risotto frutti di mare (M, F, SK, B, SU) 275.- - Risotto med hjerteskjell, blåskjell, scampi, lange, akkar og hvitvin. Kremet med smør og parmesan
Dessert
Panna Cotta (M) 145,- - Panna cotta med bourbon vanilje fra Madagaskar og bærkompott.
Konfektkake (M, E) 145,- - Glutenfri sjokoladekake servert med bærkompott og vaniljeis
Affogato (E, M) Uten amaretto 115,- Med amaretto 175,- - En kule vaniljeis toppet med dobbel espressoshot.
Allergier:
Melk/laktose (M) Sennep (SE) Gluten/hvete (G) Nøtter/pinjekjerner (N) Egg (E) Selleri (SL) Bløtdyr (B) Skalldyr (SK) Fisk (F) Sulfitt (SU)